De professionaliteit en tools van een multinational gecombineerd met de flexibiliteit van een MKB-bedrijf

Ons algemene proces is als volgt :

 1. Definitie van de behoefte : Diepgaande analyse van de behoefte van het bedrijf
 2. Identificatie van de gezochte kandidaten : Keuze van de meest geschikte identificatietechnieken.
 3. Selectie van de kandidaten : Elke kandidaat wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van de behoefte van het bedrijf.
 4. Presentatie van de kandidaat : Eenmaal geselecteerd, stellen wij hem/haar voor aan het bedrijf.
 5. Integratie en opvolging : Wij zorgen voor een optimale integratie van onze kandidaten en blijven beschikbaar voor hen indien nodig.

Uitzendwerk, tijdelijke opdrachten

Werving en terbeschikkingstelling van werknemers, managers, arbeiders en studenten

Triangle Solutions RH België streeft ernaar flexibiliteit te bieden aan bedrijven, terwijl het de rechtmatigheid van het gebruik van uitzendwerk respecteert.

Wij zorgen voor de verbinding tussen onze klanten en onze kandidaten, zodat de samenwerking zo voordelig mogelijk is. Wij bieden onze klanten kandidaten aan die kunnen gedijen in hun werkomgeving en hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen, zodat beide partijen tevreden zijn.

Met deze gedachte in het achterhoofd is het voor ons erg belangrijk om onze klanten te ontmoeten en hun faciliteiten te bezoeken. Dit stelt ons in staat :

 • Om hun bedrijfscultuur zo goed mogelijk te begrijpen.
 • Om hun behoeften te evalueren.
 • Om een goed begrip te hebben van de realiteit op de werkvloer en de werkomgeving, om de veiligheid van onze uitzendkrachten te waarborgen.
 • Om een nauwe en vertrouwensrelatie te onderhouden met onze klanten.

Op dezelfde manier ontmoeten we onze kandidaten tijdens kwalitatieve gesprekken die ons in staat stellen :

 • hun potentieel zo goed mogelijk te beoordelen.
 • hun motivaties te begrijpen.
 • Hun professionele vaardigheden te evalueren en deze ten goede te laten komen aan onze klanten.

Verwacht niet dat we zijn zoals de anderen.

Vaste aanwerving en selectie van hoogwaardige profielen

Om de meest geschikte HR-oplossingen aan onze klanten aan te bieden, Triangle Solutions RH België biedt de mogelijkheid om het werven en selecteren van hoogwaardige profielen te begeleiden met verschillende tests :

 • Persoonlijkheid
 • Management
 • Verkoop
 • Motivaties
 • Redenering
 • Talen en communicatie

Deze tests stellen ons in staat om kandidaten te evalueren op verschillende aspecten die verband houden met de functie die moet worden ingevuld, zodat we u kandidaten kunnen voorstellen die het best aan uw verwachtingen voldoen.

Payrolling, administratief en juridisch beheer van uw taken

Heeft u al een kandidaat en wilt u hem/haar aan het werk zetten ?
Heb je mogelijk niet de tijd, energie, geld of expertise om je bezig te houden met administratieve taken ?

Triangle Solutions RH België staat klaar om u te helpen en te ontlasten bij uw administratieve taken! Wij nemen alles voor u uit handen. Voor meer informatie hierover nodigen wij u uit om het contactformulier te gebruiken en/of contact op te nemen met een van onze kantoren..

INHOUSE, MAATWERKOPLOSSING EN FLEXIBEL

Bij Triangle Solutions RH België begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat de personeelsbehoeften aanzienlijk kunnen verschillen. Daarom hebben we onze in-house diensten ontwikkeld, een op maat gemaakte en flexibele oplossing die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. 

Waarom kiezen voor onze in-house diensten ?

 • Toegewijde expertise : Door te kiezen voor onze in-house diensten, krijgt u een toegewijde consultant die rechtstreeks vanuit uw locatie werkt. Deze professional maakt volledig deel uit van uw team en begrijpt daardoor perfect uw bedrijfscultuur, dagelijkse uitdagingen en langetermijndoelstellingen.
 • Verbeterde reactiesnelheid : Dankzij de aanwezigheid van een in-house consultant kunnen we snel en efficiënt reageren op al uw wervingsbehoeften. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste functies, wij zorgen voor een geoptimaliseerd wervingsproces en bieden directe oplossingen.
 • Flexibiliteit en Maatwerk : Onze in-house diensten zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw specifieke behoeften. We bieden maatwerkoplossingen voor het beheer van grote wervingsvolumes, het ontwikkelen van personeelsbehoudstrategieën, en het intern beheren van talent.
 • kostenbesparing en tijdsbesparing : Door een e-in-house consultant te hebben, verlaagt u de kosten in verband met traditionele wervingsprocessen aanzienlijk. Daarnaast bespaart u kostbare tijd die u opnieuw kunt investeren in het hart van uw bedrijf.
 • Toegang tot een uitgebreid netwerk : Onze interne consultant heeft directe toegang tot onze uitgebreide database met gekwalificeerde kandidaten en ons netwerk van professionals uit de industrie. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte selectie van het beste talent voor uw bedrijf.

Gekwalificeerde profielen, langdurige opdrachten

Specialist in de selectie van gekwalificeerde profielen

We positioneren ons in twee vakgebieden :

 • De ondersteunende functies en administratieve functies (verkoop, HR, marketing, inkoop, …)
 • Technische beroepen (ingenieurswerk, kwaliteit, logistiek, ...)

Daarom garanderen wij onze klanten een hoog niveau van specialisatie, betrokkenheid en toewijding. Onze diensten zijn op maat gemaakt en ontworpen voor de specifieke behoeften van de bedrijven en kandidaten waarvoor wij werken.
Tijdens het wervingsproces selecteren we de beste kandidaten op basis van de specifieke behoeften van onze klanten.

Ons selectieproces

In het kader van een werving of mobiliteit van een van uw medewerkers, objectiveren we uw selectieproces via onze Assessment Centers :

 • Diepgaande gesprekken gericht op de motivatie en ambities van de kandidaten.
 • Met behulp van ons erkende testinstrument beoordelen we kandidaten op basis van hun persoonlijkheid, redeneervermogen, taalvaardigheid, enzovoort. De psychotechnische tests zijn afgestemd op de specifieke vereisten van de functie en de structuur van het bedrijf.

Triangle Talent, een strategische HR-partner

Triangle Talent is een waardevolle HR-partner. We begeleiden u bij al uw HR-gerelateerde vraagstukken. Dankzij ons netwerk van partners helpen we u bij het behouden en ontwikkelen van talent binnen uw bedrijf. We ondersteunen u ook bij interne mobiliteitsprocessen en zorgen ervoor dat uw medewerkers op posities terechtkomen die bij hen passen en waarin ze gedijen.